Ons leven was allesbehalve saai.

We hadden een leuk en druk sociaal leven. We woonden in een mooi vrijstaand huis met een grote tuin, gelegen in een leuk en gezellig dorp op ongeveer zes kilometer van de stad Leeuwarden.

We hadden beiden een vaste baan, Jamie in de bouw (renovatie, restauratie). Anûska als verpleegkundige in een groot ziekenhuis. Kortom een heerlijk leven met onze twee prachtige dochters Leann en Amber, dus wat wil je nog meer? Toch heeft dit meegespeeld in ons besluit Nederland in te ruilen voor een ander land om onze droom na te streven. Het runnen van een kleinschalig appartementencomplex. Met hopelijk, meer tijd voor ons zelf en voor onze kinderen, meer buiten zijn, maar vooral eigen baas zijn!

In 2006 zijn wij eigenaren geworden van 1,2 hectare grond met daarop een grote en een kleine schuur  gelegen in een klein gehuchtje Le Grand Tornage 1,8 km buiten het dorp Evaux les Bains.

 

Evaux les Bains ligt net op de grens van de Limousin en de Auvergne in het Departement de Creuse en is de enige badkuurplaats in de Limousin.

 

In Januari 2009 zijn wij hier permanent komen wonen en zijn sindsdien druk doende met het verbouwen van de grote schuur die uit het jaar 1829 stamt en voornamelijk werd gebruikt voor het stallen van vee.

Als zelfstandige ondernemers werken we hard aan onze droom en we zullen er alles aan doen om u een heerlijke relaxte vakantie te bezorgen.