Wat gasten zeggen

 

Juli: Marc, Marleen & Kenny en Dries, Evy, Wout en Laur

Na vorig jaar hier te zijn, besloten we om nog eens naar hier terug te keren. Ook deze keer was onze vakantieweek fantastisch. We wisselden onze dag af met bezoekjes en zwemmen in het zwembad. we bezochten o.a Chambon, les pierres jaûmatres, Evaux, puy de Dôme, Montlucon en les roches au bord. Allen schitterend om te bezoeken. Het nieuwe zwembad was super, uren hebben wij en vooral de kinderen gespeeld in het supermooie en warme (30 gr) zwembad. Bedankt voor het leuke kampvuur en de gastvrijheid.

 

 Juli: Joram, Paula, Wessel & Katja.

Voor de tweede keer hebben wij mogen genieten van jullie prachtige domein en gastvrijheid. Het was een prachtige week zodat we veel gebruik hebben kunnen maken van het nieuwe zwembad. Zelfs een keer in het donker na de gezellige BBQ. Daarna lekker opwarmen bij het kampvuur aangestoken door Wessel, wat vond hij dit stoer. Het is hier een oase van rust voor ons gelijk aan echt vakantie. We houden jullie in de gaten via de website en Facebook en wie weet komen we dan nog een keer terug naar deze unieke plek. Bedankt voor alles en veel liefs.

 

Juli: Gerd, Ankie, Emma en Lize.

4 op een rij, zo heet het spelletje, ze waren niet allemaal op een rij maar toch. De vierde keer was net zo leuk als de vorige keren, leuke ontvangst, elk jaar weer hartelijk. De borrel en Bbq, de nachtelijke zwempartij onder een heldere sterren hemel. Het kampvuur. Kortom net zoals die vorige jaren was het weer top. We ontdekten ook enkele nieuwe plaatjes zoals Château Rocher en het labyrinth van Guéret, waar lize toch dikwijls vroeg of we de uitgang gingen vinden. ook super bedankt voor het cadeautje op Lize haar verjaardag en de vlagjes op het terras. Veel liefs en misschien tot nog een 5e keer.

 

 

 

4-11/07: Jilke, Ramona, Mees & Rink

Wat een heerlijke week hebben we gehad bij jullie. De gîte was prima in orde, we konden niks verzinnen wat ontbrak! Onze mannen hebben zich deze week ook prima vermaakt. Wat leuk ook dat ze meerdere malen een ritje mochten maken op de trekker en “scoop”. Ook dank voor de gezellige avonden (borrel, bbq, kampvuur). De week is omgevlogen! Fijne zomer!

Zonnige groeten van Jilke, Ramona, Mees & Rink.

 

 

24/07: Michaël, Greet, Juna & Joppe

Na het internet af te surfen op zoek naar een gîte die rust, zon en plezier biedt kwamen we op jullie website terecht. We boekten onze vakantie en keken er maanden naar uit. Het was een super week en zowel wij als onze kids (Juna & Joppe) hebben ons zat geamuseerd. Het zwembad kon gelukkig verkoeling bieden in deze warme zwoele week. De wip, de trampoline, en de glijdbaan gaven de kinderen heel wat pret.

Bedankt voor de gastvrijheid en de gezelligheid! Tot ziens!

Michaël, Greet, Juna & Joppe.

 

 

01/08: Familie Gelaude-Vanneste

Beste fam. Nockolds,

We hadden hier een supervakantie. Ook al was het weer minder goed. De kids hebben zich goed geamuseerd (spelen met de buren). Ze hebben nieuwe vriendjes bij. Jullie doen het supergoed, de gîtes waren tip top! We vergeten nooit de welkomstborrel en de bbq met het kampvuur. Wij komen hier zeker nog eens terug!

Fam. Gelaude-Vanneste.

 

 

 

18/07-26/07: Karen, Jeroen, Andreas, Ada

Bedankt voor het schitterende verblijf! We voelden ons direct welkom. De borrel was een leuk idee en het klikte meteen met de buren. De bbq was een groot succes met als hoogtepunten de tractor en graafmachinerit en het kampvuur. Het weer was ietsje minder dan verwacht, maar we hebben ons geen seconde verveeld met de uitstapjes op de website en het speelgoed in de schuur.

Tot de volgende keer!

Karen, Jeroen, Andreas, Ada.

 

 

8/08: Marlies & Dimitry, Robin & Sylvian

In de afgelopen 5 jaar hebben we elk jaar in de zomervakantie steeds 3 verschillende gîtes bezocht. Daarmee kunnen we dus heel goed vergelijken. Deze gîte scoord daarbij heel erg goed, onder meer vanwege de prima bedden, koele, donkere en stille slaapkamer en last but not least door de hartelijke en warme ontvangst van Anûska. We hebben heel wat gastheren en dames ontmoet die nog veel van jou kunnen leren!

Onze jongens hebben ook veel plezier gehad met Leann en Amber! Ook Jamie heeft grote indruk gemaakt met de rondrit op de trekker! Heel erg bedankt en ongetwijfeld tot ziens!

Marlies & Dimitry, Robin & Sylvian.

 

 

8/08: Steven, Ilse, Anouk en Mirko

Voor het 2de jaar op rij, alweer een prachtige vakantie beleefd in julie gîte “papillon”, op jullie heerlijke, rustgevend domein! Bedankt…voor jullie warm ontvangst, jullie gastvrijheid, de leuke borrel, gezellige BBQ’s. De kids vinden het hier een paradijs, zwemmen, voetballen, op de trampoline, op de grasmaaier van Jamie rondrijden, met de kids van de gîte ernaast spelen,…(en nog veel meer) ze genieten ervan en wij ook. Net zoals vorig jaar zullen we nog aan de “goede” tijd bij jullie terugdenken en jullie nog meermaals vernoemen. Familie Nockolds, jullie zijn een familie uit de “1000”, prachtig!

Nog veel succes met jullie verbouwingswerken en tot volgend jaar!

Dikke knuffel! xxx

Steven, Ilse, Anouk en Mirko.

 

 

 

10/08-24/08: Ardjan, Annemarie, Leone & Elyn

Lieve mensen,                                                                                                                                     Heel erg bedankt voor alles, we hebben echt vakantie gehad in alle opzichten.                                           Het was super in.

Tevreden

Overweldigend open

Regenvrij

Nockolds

Alles aanwezig

Gastvrije eigenaars

Eindeloos genieten……en dat hebben we gedaan.

Succes met jullie verdere verbouwingen.

Hartelijke groeten, Ardjan, Annemarie, Leone en Elyn.

 

 

13/07-20/07: Kristof, Sophie, Julie & Louis

Lieve Anuska, Jamie, leann en Amber

Voor de tweede keer op een rij mochten we genieten van jullie gastvrijheid, deze keer met prachtig weer zoals besteld. We hebben super genoten van ons verblijf, de gezellige apero, de BBQ met filmavond, Louis van zijn ritje met de graafmachine en de buurjongens in hun kamp. Julie met Leann en Amber in het zwembad, samen letterlijk de show stelen, nageltjes lakken, de verse frambozen, wat kan men nog meer wensen. Bij Julie waren er dikke tranen bij het afscheid van jullie meiden. We hebben jullie allemaal in ons hart gesloten. We komen zeker nog eens terug om een kijkje te nemen naar de verwezenlijking van jullie droom.

Dikke knuffel, Kristof, Sophie, Julie en Louis.

 

 

06/07-13/07: Kevin & Veerle, Jade & Daan.

Jullie zijn mensen van je woord “ walk the talk” zei men in god weet welke film. Wij als “god in Frankrijk” mochten dat hier beleven. Enerzijds met jullie fysieke Frankrijk project, de droom van velen een huisje in het zuiden en dan lekker even opknappen maar de praktijk is zeker minder simpel. Dikke Chapeau so far. Maar dan de feiten ook nog eens, altijd bereikbaar, ongedwongen, vriendelijk, open, sociaal, loyaal. Dat kan alleen maar als het echt van binnen uit komt. Opnieuw dikke Chapeau!

Met ster toch even onze dank vermelden voor de cadeautjes die je onze kindjes gaf…het tochtje op de graafmachine zowel als op de grasmachine zal nog lang na blijven zinderen in die hoofdjes.

Bedankt Mensen!

Bedankt voor een fantastische week ( zo voorbij)Wij hebben enorm genoten van jullie paradijs, bedankt dat we er een weekje mee in mochten vertoeven. Alle lof voor jullie gastvrijheid, jullie enthousiasme. Dit alles komt recht uit het hart en dat voel je. Vol bewondering voor al jullie toekomst plannen. Knap! Geniet ervan samen met jullie kids en duizendmaal dank ( voor de info, de was, de frambozen, de babbels, de BBQ) Veel plezier nog dit seizoen en misschien tot nog een keer.

Dikke knuffel Kevin & Veerle, Jade en Daan.

 

 

 

28/07-11/08: Wim, Monique, Timo en Chris

Lieve Jamie, Anuska, Leann en Amber.

Alweer voor de tweede keer hier op verzoek van onze jongens want die vinden het hier Fantastisch, en wij natuurlijk ook. En zoals vorig jaar was het ook dit jaar weer super, alweer taart gegeten ( wat een voordeel als je in de zomer jarig bent), en heerlijk genoten van het zonovergoten terras, zwembad en de gezelligheid van jullie en de buren. Veel gezien, genoeg gedaan en ik ben uitgerust. ( Over de rest van de Familie heb ik mijn twijfels)

Het ga jullie goed. Liefs Wim, Monique, Timo en Chris. ( dit was echt een topvakantie, Timo)

 

 

07/07-14/07: Kristof, Sophie, Julie en Louis

We hadden een weekje genieten gepland, genieten van de comfortabele gite l’ Hirondelle, de mooie en ruime speeltuin en het zwembad. Jammer genoeg heeft het weer ons gedwongen uitstapjes te maken in de omgeving. Niet dat de kinderen het zich aan het hart lieten komen want zij hebben zich
Kostelijk geamuseerd. Julie met Leann en Amber; diertjes zoeken, een schommel bouwen, katapult maken, een eigen tuintje aanleggen, klimmen in de struiken. Louis met de tractor rijden, Pumba de zwangere poes aaien, kijken naar de ezels en kippen, met als absolute hoogtepunt zijn verjaardag ( 3 jaar) ’s Morgens een versierd terras met vlaggetjes, cadeautjes en een ritje op een heuse graafmachine samen met papa. Louis had zich al goed aangepast aan het buitenleven; ’s Morgens riep hij kukelekuuuuu Julie wakker worden! Bij gebrek aan zwembad weer hebben de kinderen het buikje glijden in de douche uitgevonden ( wij willen ook zo’n leuke douche)


Dank je wel voor;
-De warme en persoonlijke ontvangst.
-De gezellige borrel.
-Een onvergetelijke verjaardag voor Louis.
– De azijn om brandnetelwonden te verzachten…..en zoveel meer!
Veel succes met de verdere uitbouw van jullie droom!


Als het van de kinderen afhangt komen we snel terug. Tot ziens!
Kristof, Sophie, Julie en Louis.

 

 

26/06-30/06: Paula, Lauren, Christianne en René Poierrié

Tja wat valt er niet te zeggen over Jamie en Anuska en hun tot in de puntjes verzorgde gites?
Jullie zijn warm, heel erg toegankelijk en behulpzaam! Dat in combinatie met deze heerlijke gite en de fantastische omgeving, en de vriendelijke, behulpzame Franse bevolking en buren, maakt het resultaat tot een heel erg prettig adres om vakantie te vieren!
Daarnaast hadden we een ‘’accident’’- onze kleine meid was op Zondagmiddag gevallen en moest naar het ziekenhuis. De vanzelfsprekendheid waarmee Anuska ons hielp, vergezelde naar het ziekenhuis en zorgzaam tot het eind bleef zegt genoeg! Jullie zijn toppers, ook in het gezellig maken van een paar avonden met voldoende wijn, eten en gezelligheid! Wij zeggen chapeau, et un grande merci! Geniet van elkaar, jullie gasten, jullie droom en jullie toekomst!, daar hebben wij in ieder geval heel veel vertrouwen in!


A Bientôt, Paula, Lauren, Christianne en René Poierrié. 

 

 

 

04/12-08/12: Rob & Mariska

Wat een heerlijke gite!
Een echte aanrader, ook voor huizenzoekers die ’s avonds willen bijkomen van alle indrukken.
We hebben spannende dagen achter de rug met de ondertekening van de acte de vente, ons avontuur gaat in Maart beginnen. We hebben genoten van het haardvuur en alle comfort……perfect!
En van jullie gezelschap natuurlijk. We komen eind Februari met onze twee mannetjes terug en tzt hopen we jullie ook een keer te mogen begroeten op de Mas d’ Epignaux!
Alvast fijne feestdagen en een heel mooi en succesvol 2012 gewenst.
Groetjes Rob en Mariska.

 

 

30/07-20/08: Arjan, Mignon & Sabine.

Lieve Jamie, Anuska, Amber en Leann.
Wat een geweldige stek en gite! 3 weken hebben we hier mogen vertoeven, heerlijk vakantie houden.
Alles is precies zoals beschreven op jullie website. In het echt is het nog beter. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en hartelijkheid. De BBQ en wijntjes waren een succes. Sabine onze dochter van 5 was gek op jullie lieve meiden ( en wij ook hoor!). Het is dat de gite na ons alweer volgeboekt was, anders hadden we er zeker nog 1 week aan vast geplakt. We zijn het heerlijke zwembad en de luie ligstoelen nog niet zat hoor!
Alle ingrediënten voor een goede vakantie zijn bij jullie aanwezig, fijn huisje, internet, lekker bed, zwembad, supermarkt om de hoek en mooie omgeving ( het weer niet te vergeten). Wat ons betreft tot ziens!
Groetjes Arjan, Mignon en Sabine.

 

 

 

09/07-16/07: Jeroen, Benita & Robin

Lieve Mensen,
Wij beleefden een super-leuke-aangename-avontuurlijke-knetterende-zonnige en af en toe regenachtige-vakantie bij jullie !
Dank je voor jullie warm en persoonlijk onthaal!
Jullie hebben echt oog voor wat mensen op vakantie willen, dat is bijzonder…..en daar houden wij een super gevoel aan over. Wij zullen met een blij gevoel terugdenken aan wat we allemaal beleefden: lekkere BBQ, 2x vuurwerk, kampvuurtje, gezellige babbel -wijn avondjes, te gekke dochters( kippetjes dus), iemand die van zn stoel viel……..Te veel om op te noemen.
Dank je wel, tot mails; Jeroen, Benita & Robin xxx 

 

 

10/06-15/06: Anne-Marie, André, Rianne & Iris Reitsma

Weer helemaal bijgekomen van de stress uit Nederland. Heerlijk verbleven in de Hirondelle gite voorzien van alle gemakken, super!
Mooie wandelingen gemaakt door de schitterende omgeving, zelfs onze dochters ( 9 en 12 jaar) vonden dat geweldig, lekker dammetjes bouwen en kreeftjes zoeken, daar kan toch geen pretpark tegenop.
‘s Avonds met Jamie en Anuska gezellig een kampvuurtje maken en met een goed glas wijn de mooie sterrenhemel bewonderen. Het afscheid doet pijn, het enige dat ons troost is dat we volgend jaar weer terug komen.
Bedankt voor alles, dikke knuffels Anne-marie, André, Rianne en Iris Reitsma.